Живејте безгрижно!

Животно осигурување
Животно осигурување Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Детско штедење


Детското штедење е отворено штедење наменето за деца до 12 години. Овој посебен штеден производ беше создаден со посебно внимание со цел кај децата да создаде навика за одговорен однос кон парите, а воедно и да им ги предочи вредностите на штедењето. Покрај посебниот статус на производ наменет за деца, штедењето  носи извонредна каматна стапка со која штедниот влог може да нарасне во вистинска инвестиција за иднината на детето.

Минималниот износ за орочување е 1.000,00 денари.

Рокот на орочување е 3, 6 и 12 месеци.

Нема коментари

Нема видео