Живејте безгрижно!

Животно осигурување
Животно осигурување Повеќе

Контакт

 • Тел: +389 76 346 702
 • Е-маил: office@24mall.mk
 • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
 • Град: Скопје
Product Big image

ПРИВАТНО КОЛЕКТИВНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ


Основата на секој бизнис се здрави и задоволни вработени и затоа секој одговорен работодавач се грижи за потребите на своите вработените.

Обезбедете здравствена заштита за вашите вработени каква што заслужуваат!

Тука сме да ви помогнеме да го остварите тоа со нашата најнова полиса за приватно здравствено осигурување со која се гарантира професионална и стручна грижа во најпрестижните приватни здравствени установи во Р. Македонија.

Стручниот тим го создаде овој сеопфатен продукт кој содржи уникатен избор на ризици:

 

ОСНОВНИ РИЗИЦИ:

1.      ТРОШОЦИ ЗА БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ    

 • Трошоци за болничко лекување при хируршка интервенција

 • Трошоци за болничко лекување без хируршка интервенција

 • Трошоци за болничко лекување без ноќевање и/или исклучително заради дијагностика

 • Трошоци за болничко лекување при ендоваскуларни и ендоскопски интервенции

 

2.      ТРОШОЦИ ЗА АМБУЛАНТНО ЛЕКУВАЊЕ

3.      ТРОШОЦИ ЗА ЛЕКОВИ ПРЕПИШАНИ НА РЕЦЕПТ

4.      ТРОШОЦИ ЗА МЕДИЦИНСКИ ТРАНСПОРТ СО АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА

5.      ТРОШОЦИ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА

6.      ТРОШОЦИ ЗА ИТНО СТОМАТОЛОШКО И ОФТАЛМОЛОШКО ЛЕКУВАЊЕ

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ РИЗИЦИ

1.    ТРОШОЦИ ЗА РАДИОТЕРАПИОЈА И ХЕМОТЕРАПИЈА

2.    ТРОШОЦИ ЗА ПРЕВЕНТИВНА ЗАШТИТА

3.    ТРОШОЦИ ЗА ПОРОДУВАЊЕ

 

Одберете го пакетот што најмногу ви одговара:

BASIC од само 999 денари месечно

PREMIUMод само 1999 денари месечно

*Цената е индикативна и зависи од возраста

 

Со приватното здравствено осигурување добивате:    

 • Брза и навремена здравствена заштита   
 • Здравствени услуги во приватни здравствени установи во РМ
 • Можност за осигурување на членови на семејството на вработениот  
 • Директна исплата на трошоците за лекување кон болницата  
 • Финансиска стабилност на вашиот бизнис преку грижата за вработените 
 • Стручни совети за полесен избор на покритието

Информирајте се кај вашиот агент за можноста со колективно приватно здравствено осигурување, работодавачот да добие бесплатен задолжителен систематски преглед за вработените. 

Нема коментари

Нема видео