Најквалитетното од земјата на сонцето

Винаријата Македонија е најновата и најмодерно конципирана македонска винарија.
Винаријата Македонија е најновата и најмодерно конципирана македонска винарија. Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: elenapavlovska84@yahoo.com
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Product Big image

Вино Мерло Блак


Чиста силна рубин нијанса. На нос продорни ароми од ситно црвено овошје со призвук на пржено, димено, зад кои се откриваат зачински и мирудиски ноти со минерален тон. Густо, меко , топло, прикладно со телешко и свинско печење, јагнешко, зрело сирење и печени костени. 

Нема коментари

Нема видео

Повеќе продукти од оваа продавница