Најквалитетното од земјата на сонцето

Винаријата Македонија е најновата и најмодерно конципирана македонска винарија.
Винаријата Македонија е најновата и најмодерно конципирана македонска винарија. Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: elenapavlovska84@yahoo.com
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Product Big image

Бело вино- Премиум


Жолтеникаво зеленкаста нијанса со интензивна арома, мирис на јужно овошје, цвет од багрем, нежно нагласен орев, печен леб. Полно, топло, меко. Како аперитив е многу погодно со чадена риба, морски плодови, сирење, а во лето со овошно предјадења, шпаргла, артичока, ананас и лесно бело месо. Се служи на температура од 10-12оЦ.

Нема коментари

Нема видео

Повеќе продукти од оваа продавница