Секогаш поевтино!

Алфа Маркет кој во Македонија започна со работа во 2005 година е најголемиот ланец на маркети во областа на меѓународните маркети за малопродажба.
Алфа Маркет кој во Македонија започна со работа во 2005 година е најголемиот лан... Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 30,00 ден 20,00

ПРОМОЦИЈА: Јаболка

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:5
  • Продавница:АЛФА Маркет

Попустот трае до крајот на месецот!

Нема коментари

Нема видео