Секој денар е важен!

МЕТРА Супермаркет е првиот синџир маркети од типот хард-дисконти коишто постојат на македонскиот пазар.
МЕТРА Супермаркет е првиот синџир маркети од типот хард-дисконти коишто постојат... Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 270,00 ден 239,00

Свежи свински ребра


Нема коментари

Нема видео