Најчесто поставувани прашања


Дали со една мејл адреса можам да се регистрирам и како купувач и како продавач?

Не, со една мејл адреса може да се креира само еден пристап на 24 mall.mk.

Дали со една мејл адреса можам да отворам две продавници?

Не, со една мејл адреса можете да отворите само една продавница.

Дали морам да имам регистрирана фирма за да продавам преку 24mall.mk?

Не мора да имате регистрирано фирма, продавањето може да се врши и преку физички лица. За подетални информации погледнете го Договорот за соработка.

Дали ќе може да ги менувам цените и описот на веќе внесените продукти?

Да, со пристапот во администрација што ќе го добиете веднаш по отварањето на онлајн продавницата, ќе можете да внесувате и да ги менувате сите податоци на продуктите што ги имате поставено. За повеќе детали прочитајте го Упатството за внесување продукти

Дали ќе можам подоцна да ги менувам податоците на фирмата, внесени на 24 mall.mk?

Да, со пристапот во администрација што ќе го добиете веднаш по отвањањето на онлајн продавницата , ќе можете да ги менувате податоците внесени при регистрацијата.

Тања Ристевска
Проект Менаџер
+389 77 927 495
​tanja.ristevska@24mall.mk
Елена Павловска,
Контакт со клиенти
+389 (0) 76 346 702
office@24mall.mk
Митко Јованов,
Развој и планирање
+389 (0) 76 529 389
office@24mall.mk
Леонид Аргировски;
ИТ Сектор
+389 (0) 78 368 994
office@24mall.mk
<< Назад